Facebook Twitter RSS Beslemesi

ong bak 3 türkçe dublaj izle


Serinin yeni filmi bir önceki filmin(Ong Bak 2) kaldığı yerden devam etmektedir. Tien kurtulmadan önce yakalanmış ve ölene kadar dövülmüş sonrasında da Kana Khone köyüne ulaşmıştır. Artık meditasyona vakit ayırmalı ve Karmasıyla hesaplaşma zamanıdır. Ama ezeli rakipleri onu son bir dövüş için rahat bırakmayacaktır. ong bak 3 türkçe dublaj hd film izle, iyi seyirle (114)

Yapım yılı:
IMDB Puanı: 7.9/10
Yönetmen: Panna Rittikrai, Tony Jaa
Filmin Türü: AKSIYON / MACERA, Türkçe Dublaj
Filmin Dili: Türkçe Dublaj Oyuncular: Dan Chupong, Kessarin Ektawatkul, Tony Jaa Etiketler: 3, Bak, Dublaj, İzle, ong, ong bak 3 türkçe dublaj izle, ong bak 3 türkçe dublaj izle 720p izle, ong bak 3 türkçe dublaj izle Donmadan izle, ong bak 3 türkçe dublaj izle Full izle, ong bak 3 türkçe dublaj izle Hızlı Seyret, ong bak 3 türkçe dublaj izle Online izle, ong bak 3 türkçe dublaj izle Otomatik Geçiş izle, ong bak 3 türkçe dublaj izle Partlı Sistem izle, ong bak 3 türkçe dublaj izle Tek Part izle, Türkçe

FRAGMAN



TEK PART 720p izle



TEK PART 2

 
Sitemizde telif haklarının size ait olduğu ve yayınlanmasından rahatsız olduğunuz bir içerik varsa bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde, içerik sitemizden 3 iş günü içinde kaldırılacaktır.
If there's a content which disturbs you and whose rights belong to you, please contact with us. We will remove it within 3 days.