Facebook Twitter RSS Beslemesi

Hayaletli Ev izle | Haunter 720P Türkçe Altyazılı Online Tek Parça izle



Hayaletli Ev izle , 2013 yapımı korku ve gerilim filmidir. 16. doğum gününü sadece 1 gün ile kaçırır. Fakat hep yaşacaktır. Aile fertleri ile beraber ölen Lisa bu lanetli günü sürekli yaşayacaktır. Ancak Lisa herşeyi bu durumdan uyanır ve herşeyi farketmeye başlar. Kötü bir ruh tarafından sürekli takip edildiğini anladığında aslında evin daha önce genç kızların kaçırıldığı ve yaşayan ruhları ele geçiren bir varlık tarafından mesken tutulduğunu öğrenir.Hayaletli Ev hd izleyicilerine keyifli seyirler dileriz.
Tür2013 FilmleriGerilim FilmleriGizemKorku FilmleriTürkçe Altyazılı FilmlerYabancı Filmler
Yapım: 2014 - Fransa, Kanada
IMDB Puanı: 5.9
Yönetmen: Vincenzo Natali
Oyuncular: Abigail Breslin, Stephen McHattie, David Hewlett
Etiketlerhaunter izlehayaletli ev full izlehayaletli ev hd izlehayaletli ev online izlehayaletli ev tek parça izlehayaletli ev türkçe altyazılı izlehayaletli ev türkçe dublaj 
 
Sitemizde telif haklarının size ait olduğu ve yayınlanmasından rahatsız olduğunuz bir içerik varsa bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde, içerik sitemizden 3 iş günü içinde kaldırılacaktır.
If there's a content which disturbs you and whose rights belong to you, please contact with us. We will remove it within 3 days.