Facebook Twitter RSS Beslemesi

Stalingrad 2013 Türkçe Altyazılı izle

Altyazılı HD 1080p Part1 Part2 Part3 Altyazılı 720p Part1
Part2 Part3
Filmin Konusu: Fyodor Bondarchuk’un yönetmen koltuğunda oturduğu güzel bir savaş filmi sizlerle. 3 boyutlu olarak ve İmax tekniği kullanılarak hayata geçirilmiş güzel bir projedir. 2. dünya savaşı başlamış ve tüm sıcaklığı ile devam ederken Gromov isimli bir komutan ve onun askerlerine yeni bir görev verilmiştir. Bu görev de Volga nehrinin orada bir bölgede konuşlanmaları istenmiştir. Almanlar çok büyük bir taarruza geçmiş ve ruslar onlar karşısında tutunamayarak geri çekilip sığınaklara girmeye başlarlar. Bu girdikleri binalarda gelen alman askerleri ile çatışma yaşarlar. Almanların içinde bir subay olan Hauptmann orada bir rus güzeli görür ve ona delice aşık olur. Bakalım bundan sonra neler yaşanacaktır. Son zamanlarda çıkan güzel bir savaş filmi. Şimdi sizlerle iyi seyirler.
Yapımı : 2013 – Rusya
Tür : Aksiyon , Savaş
Yönetmen : Fyodor Bondarchuk
Oyuncular : Thomas Kretschmann , Heiner Lauterbach , Pyotr Fyodorov , Philippe Reinhardt , Andrei Smolyakov
Yapımcı : Dmitriy Rudovskiy , Sergei Melkumov
 
Sitemizde telif haklarının size ait olduğu ve yayınlanmasından rahatsız olduğunuz bir içerik varsa bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde, içerik sitemizden 3 iş günü içinde kaldırılacaktır.
If there's a content which disturbs you and whose rights belong to you, please contact with us. We will remove it within 3 days.