Facebook Twitter RSS Beslemesi

Bahar Tatili, Spring Breakers izle | 720p Türkçe Dublaj HD


Bahar Tatili & Spring Breakers filminde bir çok gençlik, komedi filminde alışık olduğumuz bir konu ele alınsa da, içeriği ve konuya bakış açısı ile izleyenleri eğlendirmeyi başarıyor. Bizleri karşılayan ilk karakterler dört farklı üniversite öğrencisi olan birbirinden güzel genç kızlar… Bu kızlar, ufak bir kasaba içerisinde yaşadıkları için artık kendilerine eğlence bulamıyor ve ciddi anlamda sıkılıyorlar. Artık onların istediği yeni maceralar yaşamak ve farklı yerler görmektir. Bu nedenle de sömestr tatili için bir plân yaparak ufak bir maceraya atılmak istiyorlar. Tabii bu macera kolay olmayacak, para gerekiyor. Bu nedenle de ilk görevleri “Spring Break” adlı tatil için para biriktirmek oluyor. Bu parayı mutlaka biriktirmek isteyen bu genç kızların ilk hedefi bir restoranı soymak oluyor. Amaçları, rahat ve hızlı bir şekilde parayı toplamak. Tabii her şey umdukları gibi gitmiyor ve olaylar başlıyor. Bahar Tatili & Spring Breakers filminde ise bu olaylar eğlenceli bir biçimde izleyenlere sunuluyor.




IMDB Puanı:6.1/10
Yönetmen Adı:Harmony Korine
Oyuncular:James Franco, Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Heather Morris, Ashley Benson
Tür:2012 Filmleri, Dram Filmleri, Gençlik Filmleri, Gerilim Filmleri, Komedi Filmleri, Türkçe Dublaj Filmler, Yabancı Filmler
Yapımcı:Charles-Marie Anthonioz , David Zander
Yapım Yılı:2012 - ABD
Senaryo:Harmony Korine
Vizyon Tarihi:10 Mayıs 2013
Süre:94 Dak.
Orjinal İsim:Spring Breakers
Etiketler:bahar tatili 720p izle, bahar tatili filmi izle, bahar tatili full hd izle,bahar tatili full izle
 
Sitemizde telif haklarının size ait olduğu ve yayınlanmasından rahatsız olduğunuz bir içerik varsa bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde, içerik sitemizden 3 iş günü içinde kaldırılacaktır.
If there's a content which disturbs you and whose rights belong to you, please contact with us. We will remove it within 3 days.