Facebook Twitter RSS Beslemesi

Silver Linings Playbook, Umut Işığım Türkçe Dublaj Full hd izle


Delinin deliyi dakikada bulamadığı filmde Bradley Cooper ve Jennifer Lawrence başrolde.
Pat uzun süren rehabilitasyondan yeni çıkmıştır ve hayatını tekrar rayına koymak niyetindedir ancak tam anlamıyla düzeldiği söylenemez. Kendisini aldatan karısı yüzünden hayatı darmaduman olan Pat karısını tekrar kazanma niyetindedir. Tiffany ise önüne gelen herkesle yatan, kimseye bağlanamayan ve kimseye katlanamayan gamsız bir kadındır. İkilinin kimyası uyuşur ve güzel vakit geçirmeye başlarlar. Ancak Pat karısını istemekle Tiffany’yle vakit geçirmek arasında fena halde ikilemdedir.

Vizyona girdiği sene 8 dalda Oscar’a aday olan ve 1 dalda Oscar’ı alan Umut Işığım filmi sıradan insanlar pek de sıradan olmayan hikayelerini mercek altına alıyor. Bir yandan kumar bağımlısı eski kafalı bir baba, bir yandan panik atak anne kocaman oğullarının hayatları hakkında sürekli endişeliler. Öte yandan kağıt üzerinde doğru tercih olmayan Tiffany’nin olabilecek tüm imkanları zorlaması… Gerçek hayata yakınlığından mütevellit oldukça çekici gelen film başarılı ve samimi oyunculuk performanslarıyla da dikkat çekiyor. Komedi normlarının hikayenin dramatik yönüyle güzel bir kimya oluşturması da filmi izlenebilir kılan bir başka önemli etken olarak göze çarpıyor.

Robert De Niro ve Chris Tucker gibi ünlü oyuncuların da yan rollerde yer aldığı film aşka, hayata ve insan davranışlarına önemli göndermelerde bulunuyor. Yönetmen David O. Russell’ın hikayeyi akıcı bir şekilde kurgulamasını da es geçmemek gerekiyor.

IMDB Puanı:7.9/10
Yönetmen Adı:David O. Russell
Oyuncular:Robert De Niro, Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Chris Tucker, Julia Stiles
Tür:2012 Filmleri, Dram Filmleri, Komedi Filmleri, Romantik-Duygusal Filmler, Türkçe Dublaj Filmler, Yabancı Filmler
Yapım Yılı:2012 - ABD
Senaryo:David O. Russell,Matthew Quick
Vizyon Tarihi:04 Ocak 2013
Süre:122 Dak.
Etiketler:Umut Işığım tek parça izle
 
Sitemizde telif haklarının size ait olduğu ve yayınlanmasından rahatsız olduğunuz bir içerik varsa bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde, içerik sitemizden 3 iş günü içinde kaldırılacaktır.
If there's a content which disturbs you and whose rights belong to you, please contact with us. We will remove it within 3 days.