Facebook Twitter RSS Beslemesi

Kalbim Sende Don Jon (2013) Türkçe Dublaj izle


Jon hayatını belirli bir rutine oturtmuş genç bir adamdır. Sürekli spor salonuna gitmektedir, sürekli kiliseye gitmektedir, sürekli gece kulübüne gidip kadınlar beraber olmaktadır ve tüm bunları yapmasına rağmen sürekli porno izleyip mastürbasyon yapmaktadır.
Hayatına giren güzeller güzeli kadınlara rağmen bu rutinini hiçbir şekilde değiştirmeyen Jon bir gün Barbara adlı bir kadınla tanışır. Hayallerindeki kadın Barbara’dır ancak Barbara da onu değiştirmek istemektedir. Rutini ile geleceği arasında tıkılı kalan Jon orta yaşlı Eshter’i tanıyana kadar hayatı hakkında söz sahibi olmayacaktır.

Genç jenerasyonun en başarılı oyuncularından biri Joseph Gordon-Levitt ilk yönetmenlik ve senaristlik deneyiminde çıtayı oldukça yüksekte tutmayı başarıyor. Konu açıklaması ve izlediğiniz fragman film hakkında önyargılı davranmanıza sebep olabilir ancak film tam anlamıyla olabilirliği yüksek bir yaşam hikayesi. İnsan hayatındaki düzenini kendi değiştirmek istediği zaman değiştirebilir. En sevdiğiniz insan bile buna müdahale etse yaşam alanınızın daraldığını hissedersiniz.

Hikayedeki Jon da böyle bir profil çizen karakter. Kendini bulması için gerçek bir yolculuğa ve ona kabullenen insanlara ihtiyacı var. Film cinsel içerik bakımından oldukça fazla ancak karakteri anlayabilmek için bu sahneler de elzem gözüküyor.
Scarlett Johansson güzel ama sığ kız rolünde oldukça başarılı, Julianne Moore ise olgun kadın rolünde… Aynı zamanda Jon karakterini de canlandıran Joseph Gordon-Levitt bana göre ilk yönetmenlik deneyiminde Hollywood kıstaslarının dışında bir film yaparak geleceğe dair olumlu sinyaller veriyor. Cinsel tabuları olanlara ağır gelebilir ama tabuları olmayanlar mutlaka izlemeli.

IMDB Puanı:6.6/10
Yönetmen Adı:Joseph Gordon-Levitt
Oyuncular:Joseph Gordon-Levitt, Scarlett Johansson, Julianne Moore, Brie Larson, Tony Danza
Tür:2013 Filmleri, Dram Filmleri, Romantik-Komedi Filmleri, Türkçe Dublaj Filmler, Yabancı Filmler
Yapım Yılı:2013 - ABD
Senaryo:Joseph Gordon-Levitt
Vizyon Tarihi:11 Ekim 2013
Süre:90 Dak
 
Sitemizde telif haklarının size ait olduğu ve yayınlanmasından rahatsız olduğunuz bir içerik varsa bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde, içerik sitemizden 3 iş günü içinde kaldırılacaktır.
If there's a content which disturbs you and whose rights belong to you, please contact with us. We will remove it within 3 days.